🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨

Wypiekacz do chleba ze stali nierdzewnej

290,25 zł*

389,25 zł*

Ceny z VAT plus koszty wysyłki

  • Wielofunkcyjna maszyna do pieczenia prostego i szybkiego domowego chleba
  • Możliwość wyboru trzech rozmiarów chleba i różnych rodzajów chleba
  • Opóźniacz czasowy do pieczenia przez noc
  • Szklane okienko do obserwacji
  • Nadaje się również do wyrabiania ciasta na makaron, dżemu i jogurtu

Natychmiast dostępny, czas dostawy 3-5 dni roboczych

Kup teraz: Wypiekacz do chleba ze stali nierdzewnej

Jest godzina dziewiąta rano w niedzielę, promienie słońca zaglądają przez okno i powoli Cię budzą. Jest godzina dziewiąta, niedzielny poranek, słońce świeci przez okna i delikatnie Cię budzi. Jednak nikt nie jest w stanie wyciągnąć Cię jeszcze z ciepłego, przytulnego łóżka, wolisz pomarzyć trochę o śniadaniowym stole zastawionym już kawąmalinową pastą owocową i miodem oraz świeżo upieczonym chlebem, którego zapach powoli dociera do Twojego nosa. Ale jak to, świeżo upieczony chleb, tak wcześnie rano i w Twoim domu? To wcale nie musi być marzenie! Dzięki naszemu wypiekaczowi do chleba możesz codziennie szybko i łatwo samodzielnie upiec świeży chrupiący chleb. Zamów teraz online swój wypiekacz do chleba ze stali nierdzewnej i spełnij swoje marzenie o pysznym niedzielnym śniadaniu z ciepłym chlebem!

Wykorzystaj wypiekacz do chleba 

Czy to chleb razowy, orkiszowy czy żytni, klasyczne tosty czy bagietki: nasz wypiekacz do chleba wyczaruje chleb Twoich marzeń. Nawet własne mieszanki do pieczenia i chleb bezglutenowy nie stanowią problemu. W pełni automatyczny wypiekacz do chleba posiada 15 programów pieczenia, dzięki którym można przygotować różne rodzaje chleba. Jednak to nie wszystko: urządzenie nadaje się nawet do przygotowania ciasta na makaron, jogurtu lub dżemu ze świeżych owoców. Wystarczy odmierzyć wszystkie składniki i umieścić je w urządzeniu do pieczenia. Ciasto jest mieszane, wyrabiane, a następnie pieczone do pożądanego stopnia zarumienienia. Zintegrowany zegar opóźniający do 12 godzin pozwala uruchomić wypiekacz do chleba o wybranej godzinie. Idealny do rozpoczęcia niedzielnego poranka ze świeżym chlebem! A jeśli lubisz oglądać proces pieczenia na żywo, możesz obserwować, jak Twój chleb staje się większy i bardziej chrupiący przez zintegrowane szklane okienko. Jeśli nie jesteś jeszcze do końca przekonany, ale masz ochotę na domowy chleb, mamy w naszym asortymencie również organiczną mieszankę do pieczenia chleba z nasion!

Kup wypiekacz do chleba ze stali nierdzewnej

Oprócz szczegółów technicznych i wszechstronnych funkcji nasz wypiekacz do chleba zachwyca także szybką i łatwą obsługą. Nie musisz już wybierać się na długie wycieczki do piekarni, aby przekonać się, że Twój ulubiony chleb został wyprzedany. Z naszym wypiekaczem do chleba, zawsze będziesz mieć w domu świeże pieczywo. Pieczenie własnego chleba nigdy nie było tak proste - kup nasz wypiekacz do chleba ze stali nierdzewnej już teraz!

Numer produktu: BROTM_001
Pochodzenie Chiny
Zawartość 1 szt.
Producent KoRo
EAN/GTIN 4260718299448
Karta katalogowa Instrukcja obsługi
Śladowe ilości Objaśnienie oznaczenia śladowych ilości
Dostawa Czas dostawy
Firma KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Materiał Edelstahl
Uwagi odnośnie etykiety Składniki, wartości odżywcze i opakowania mogą się różnić. Aby uzyskać prawidłowe informacje, należy sprawdzić opis produktu.
Prasa i dystrybutorzy Pobierz zdjęcia
Pytania i odpowiedzi: Wypiekacz do chleba ze stali nierdzewnej
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Wielofunkcyjny wypiekacz do chleba jest łatwy w obsłudze i posiada 15 różnych programów pieczenia, pozwalających na wybór między rozmiarami bochenków 500 g, 750 g i 1 kg oraz pożądanym kolorem skórki chleba, od jasnego przez średni do ciemnego. Opóźnienie czasowe do 12 godzin umożliwia rozpoczęcie pieczenia chleba w wybranym czasie. Automatyczny wypiekacz nadaje się do wielu rodzajów chleba, a także ciasta na makaron, a nawet do robienia dżemu i jogurtu.
Po użyciu należy odłączyć wypiekacz do chleba od zasilania i pozostawić go do ostygnięcia. Następnie wilgotną ściereczką należy wyczyścić pokrywę, obudowę, komorę pieczenia i wewnętrzną stronę okienka podglądu. Hak do ciasta i formę do pieczenia chleba również należy ostrożnie przetrzeć wilgotną ściereczką. Żadnych części wypiekacza do chleba nie należy również myć w zmywarce.
Dzięki naszemu wypiekaczowi do chleba ze stali nierdzewnej można przygotować wiele różnych przepisów na chleb. Odpowiednie są wszystkie rodzaje mąki, takie jak specjalna mąka chlebowa, mąka pszenna, mąka żytnia, mąka razowa, a nawet mąka kukurydziana lub owsiana. W zależności od rodzaju chleba można oczywiście dodać także inne składniki, takie jak cukier, drożdże, mleko lub napój roślinny, wodę, jajka, masło lub oleje roślinne, a także sól lub proszek do pieczenia. Dokładny skład różnych mieszanek do wypieku chleba można znaleźć w instrukcji obsługi. Dzięki naszemu wypiekaczowi do chleba możesz naprawdę dać upust swojej energii w kuchni!
Timera można użyć do uruchomienia wypiekacza do chleba w późniejszym czasie. Za pomocą funkcji DELAY TIMER można po prostu określić żądany czas trwania. Podczas korzystania z timera opóźniającego należy jednak pamiętać, aby nigdy nie używać przepisów zawierających łatwo psujące się składniki, takie jak jajka lub mleko! Szczegółowe wyjaśnienie znajduje się w instrukcji obsługi.
Rozwój cen

Oto jak cena zmieniała się w czasie

Wszystkie informacje bez gwarancji!

Co inni mówią o Wypiekacz do chleba ze stali nierdzewnej

4.8/5

4 Oceny


3
1
0
0
0

5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka

Przesyłaj tylko zdjęcia i filmy o maksymalnym rozmiarze 4 MB / sztukę. Dozwolone formaty to: jpg, png, mp4, mov

Zadowolony klient 🙂

S

Sebastian H.

25.01.2024

Perfekte Bedienung dank fühlbarer Knöpfe und gutes Backergebnis

Perfekt! Mit dem Gerät ist es super einfach, selbst Brot zu backen. Der größte Vorteil, den dieses Gerät für mich gegenüber Konkurrenzprodukten aufweist, ist die einfache Bedienbarkeit. Der Automat hat deutlich spürbare Tasten, mit denen Produkt, Temperatur, Bräunungsgrad usw. ausgewählt werden können. Jede Taste hat dabei nur eine Funktion, sodass man sich leicht zurecht findet. Die Knöpfe haben auch einen vernünftigen Widerstand beim Drücken, sodass fühlbar ist, dass die Eingabe auch tatsächlich erfolgt ist. Sprich: keine Sensortasten, kein Touchscreen sondern noch haptische Knöpfe. Das war ein Aspekt, der mir beim Kauf sehr wichtig war und ich hab mir auch andere Automaten angesehen, die das nicht erfüllten. Daher eignet sich das Gerät auch für Menschen, die älter sind und kein Touchscreen benutzen möchten, motorisch eingeschränkte und/oder sehbehinderte oder blinde Menschen, die ein haptisches Feedback brauchen. Das Gerät ist aus Edelstahl, dadurch auch leicht zu reinigen und vermutlich auch eher unempfindlich. Auch das erste Brot selbst zu backen war kein Problem. Selbst der Knethaken ließ sich leicht lösen und hat nicht das halbe Brot zerfleddert.

Niezadowolony klient 🙃

A

Ayleen W.

03.12.2023

Dobry wypiekacz do chleba

To był mniej lub bardziej impulsywny zakup. Myślałem o zakupie czegoś takiego w pewnym momencie, ale często było to dostarczane z ponad 10 programami i było bardziej prawdopodobne, że zostanie znalezione od 120 EUR w górę. Kiedy pewnego dnia w Koro była 20% zniżka na produkty niespożywcze, kupiłem go :-) Upiekłem go już 3 razy i mogę podzielić się kilkoma doświadczeniami. Przede wszystkim postępowałem zgodnie z dostarczonymi opcjami przepisów (1 przepis na program). Mój pierwszy chleb był chlebem razowym i wynik był ok, ale nie wybitny - ale to ja byłam problemem! Użyłem tylko mąki razowej, a nie zalecanej ilości (ok. 120 g zwykłej mąki), a ponieważ mąka razowa jest tak ciężka, ciasto nie wyrosło tak dobrze i było dość zwarte. Niemniej jednak, nadal było pyszne, a mój chleb (owinięty w papier z wosku pszczelego) był przechowywany przez prawie tydzień bez pleśnienia lub wysychania. Ostatniego dnia upiekłem pozostałe kromki, również bardzo smaczne. Następne testy dotyczyły białego chleba i "normalnego" chleba (tj. 1 część razowego i 3 części pszennego) i wyniki były świetne. Pachnie wspaniale, skórka jest świetna, a wnętrze bardzo puszyste. Zdecydowanie będę próbować i eksperymentować. Kupiłem książkę kucharską z Amazona specjalnie dla producentów chleba, która zawiera również świetne pomysły na bezglutenowe, słodkie, pikantne z serem, niskowęglowodanowe itp. świetny dodatek. - Teraz kilka uwag lub negatywnych punktów: 1) dostarczone przybory, takie jak dzbanek z miarką, łyżka miarowa itp. są świetne, ale nie mogę sobie poradzić z łyżką miarową. Teraz można zadać sobie pytanie, w czym tkwi problem. Szczerze mówiąc, jednostki nie działają dla mnie. Jeśli odmierzę łyżkę stołową łyżką, to będzie jej mniej niż z miarki. W przypadku składników takich jak olej nie stanowi to problemu, ale mam trudności z cukrem, solą i drożdżami - więc po prostu biorę łyżkę i łyżkę stołową z pudełka ze sztućcami, więc nie ma większego problemu. 2) "Problem", który ma wiele (prawie wszystkie) wypiekaczy do chleba - dziura w środku przez element mieszający/ugniatający. Do tej pory dotknęło to tylko około 2 kromek, nie jest źle, ale warto o tym wiedzieć / pomyśleć. Znalazłem już w sieci porady, że należy po prostu wyjąć wyrośnięte ciasto przed pieczeniem, wyjąć element ugniatający, a następnie włożyć ciasto z powrotem. Jeszcze tego nie próbowałem, ale ma to sens. Jednak mini dziurka nadal pozostanie. Jeśli komuś to nie przeszkadza (jak większości mnie), to nie jest to negatywne. Nie wypróbowałem jeszcze innych programów, na przykład do ciast, ciasta i jogurtu, ale jestem pewien, że kiedyś to zrobię. Mogę również polecić funkcję ciasta. Pozwalam urządzeniu ugniatać ciasto na pizzę, a potem muszę je tylko rozwałkować, maszyna robi wszystko inne. To samo z focaccią, pozwalam maszynie zagnieść ciasto, a następnie kładę je na blasze, dociskam do kształtu, pozwalam mu ponownie wyrosnąć, a następnie wykonuję ten typowy ruch focaccia za pomocą oleju i palców, piekarnik robi resztę. Krótko mówiąc: nie żałuję zakupu :-)

S

Sebastian H.

25.01.2024

Perfekte Bedienung dank fühlbarer Knöpfe und gutes Backergebnis

Perfekt! Mit dem Gerät ist es super einfach, selbst Brot zu backen. Der größte Vorteil, den dieses Gerät für mich gegenüber Konkurrenzprodukten aufweist, ist die einfache Bedienbarkeit. Der Automat hat deutlich spürbare Tasten, mit denen Produkt, Temperatur, Bräunungsgrad usw. ausgewählt werden können. Jede Taste hat dabei nur eine Funktion, sodass man sich leicht zurecht findet. Die Knöpfe haben auch einen vernünftigen Widerstand beim Drücken, sodass fühlbar ist, dass die Eingabe auch tatsächlich erfolgt ist. Sprich: keine Sensortasten, kein Touchscreen sondern noch haptische Knöpfe. Das war ein Aspekt, der mir beim Kauf sehr wichtig war und ich hab mir auch andere Automaten angesehen, die das nicht erfüllten. Daher eignet sich das Gerät auch für Menschen, die älter sind und kein Touchscreen benutzen möchten, motorisch eingeschränkte und/oder sehbehinderte oder blinde Menschen, die ein haptisches Feedback brauchen. Das Gerät ist aus Edelstahl, dadurch auch leicht zu reinigen und vermutlich auch eher unempfindlich. Auch das erste Brot selbst zu backen war kein Problem. Selbst der Knethaken ließ sich leicht lösen und hat nicht das halbe Brot zerfleddert.

Anonimowy

21.01.2024

Ładny i dobry BBM!

To piękny BBM, który naprawdę działa doskonale. Zrobiłem już kilka bochenków i wyglądają pięknie i smakują wyśmienicie. Za tę cenę jest to dla mnie bestseller.
A

Andrés T.

02.01.2024

Obudź się ze świeżo upieczonym chlebem! 🤩

O nie, nie kolejna maszyna, pomyślałem... Ale po pierwszym użyciu byłem całkowicie sprzedany! Próbowałem uruchomić standardowe programy, które działają dobrze. Teraz używam chleba z mąką graham, aby uzyskać nieco bardziej rustykalny smak. Jest tu wiele plusów. Bardzo łatwo zrobić świeży chleb bez wielu przyborów do czyszczenia. Wszystkie składniki są w formie i są pieczone! Nigdzie nie ma resztek ciasta, a forma jest bardzo łatwa do spłukania. Naprawdę cudownie jest móc przygotować wszystko poprzedniego wieczoru, a następnie dzięki funkcji timera mieć rano świeżo upieczony chleb! Do tej pory upiekłem około 10 bochenków. Mój przepis podaję w gramach, myślę, że tak jest najłatwiej. Umieść formę na wadze, a następnie po prostu ją napełnij. 310g wody 25g cukru trzcinowego i przechyl formę kilka razy, aby cukier się rozpuścił 25g oliwy z oliwek 50g mąki graham 450g zwykłej mąki 10g soli morskiej wzdłuż krawędzi stosu mąki Na koniec robię mały otwór na górze stosu mąki i wsypuję 3g suchych drożdży Standardowy program 1000g i opcja średniego ciepła. Chrupiące na zewnątrz i puszyste w środku.
A

Ayleen W.

03.12.2023

Dobry wypiekacz do chleba

To był mniej lub bardziej impulsywny zakup. Myślałem o zakupie czegoś takiego w pewnym momencie, ale często było to dostarczane z ponad 10 programami i było bardziej prawdopodobne, że zostanie znalezione od 120 EUR w górę. Kiedy pewnego dnia w Koro była 20% zniżka na produkty niespożywcze, kupiłem go :-) Upiekłem go już 3 razy i mogę podzielić się kilkoma doświadczeniami. Przede wszystkim postępowałem zgodnie z dostarczonymi opcjami przepisów (1 przepis na program). Mój pierwszy chleb był chlebem razowym i wynik był ok, ale nie wybitny - ale to ja byłam problemem! Użyłem tylko mąki razowej, a nie zalecanej ilości (ok. 120 g zwykłej mąki), a ponieważ mąka razowa jest tak ciężka, ciasto nie wyrosło tak dobrze i było dość zwarte. Niemniej jednak, nadal było pyszne, a mój chleb (owinięty w papier z wosku pszczelego) był przechowywany przez prawie tydzień bez pleśnienia lub wysychania. Ostatniego dnia upiekłem pozostałe kromki, również bardzo smaczne. Następne testy dotyczyły białego chleba i "normalnego" chleba (tj. 1 część razowego i 3 części pszennego) i wyniki były świetne. Pachnie wspaniale, skórka jest świetna, a wnętrze bardzo puszyste. Zdecydowanie będę próbować i eksperymentować. Kupiłem książkę kucharską z Amazona specjalnie dla producentów chleba, która zawiera również świetne pomysły na bezglutenowe, słodkie, pikantne z serem, niskowęglowodanowe itp. świetny dodatek. - Teraz kilka uwag lub negatywnych punktów: 1) dostarczone przybory, takie jak dzbanek z miarką, łyżka miarowa itp. są świetne, ale nie mogę sobie poradzić z łyżką miarową. Teraz można zadać sobie pytanie, w czym tkwi problem. Szczerze mówiąc, jednostki nie działają dla mnie. Jeśli odmierzę łyżkę stołową łyżką, to będzie jej mniej niż z miarki. W przypadku składników takich jak olej nie stanowi to problemu, ale mam trudności z cukrem, solą i drożdżami - więc po prostu biorę łyżkę i łyżkę stołową z pudełka ze sztućcami, więc nie ma większego problemu. 2) "Problem", który ma wiele (prawie wszystkie) wypiekaczy do chleba - dziura w środku przez element mieszający/ugniatający. Do tej pory dotknęło to tylko około 2 kromek, nie jest źle, ale warto o tym wiedzieć / pomyśleć. Znalazłem już w sieci porady, że należy po prostu wyjąć wyrośnięte ciasto przed pieczeniem, wyjąć element ugniatający, a następnie włożyć ciasto z powrotem. Jeszcze tego nie próbowałem, ale ma to sens. Jednak mini dziurka nadal pozostanie. Jeśli komuś to nie przeszkadza (jak większości mnie), to nie jest to negatywne. Nie wypróbowałem jeszcze innych programów, na przykład do ciast, ciasta i jogurtu, ale jestem pewien, że kiedyś to zrobię. Mogę również polecić funkcję ciasta. Pozwalam urządzeniu ugniatać ciasto na pizzę, a potem muszę je tylko rozwałkować, maszyna robi wszystko inne. To samo z focaccią, pozwalam maszynie zagnieść ciasto, a następnie kładę je na blasze, dociskam do kształtu, pozwalam mu ponownie wyrosnąć, a następnie wykonuję ten typowy ruch focaccia za pomocą oleju i palców, piekarnik robi resztę. Krótko mówiąc: nie żałuję zakupu :-)

Nie płać za wysyłkę swojego zamówienia!

Dopóki nowe produkty nie mają jeszcze ładnych zdjęć, oszczędzasz na kosztach wysyłki. Spróbuj czegoś nowego!