🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Naleśniki Kokos Automatisch übersetzt

Łatwy 30 kwietnia 2018
Czas przygotowania:
20 Min.
Czas przygotowania:
10 Min.

Wprowadź palmy, plażę i kokosy do swojego domu. Dzięki temu przyjemnemu przepisowi możesz dobrze rozpocząć poranek lub zaskoczyć swoich bliskich. Połączenie kremowego puree z nerkowców, puszystego ciasta i subtelnych nut kokosowych nie tylko smakuje jak wakacje, ale także świetnie wygląda na talerzu.

10 g Sojamehl
50 g Mąka orkiszowa
1 Tsp. Proszek do pieczenia
200 ml napój kokosowy
20 g Mąka kokosowa
1 tbsp. Nerkowiec
1 Tsp. Olej kokosowy
2 tbsp. Syrop z agawy
1 point of a knife Wanilia
3 tbsp. Wiórki kokosowe
1 handful Jagody
1 handful Jeżyny
1 Wiórki kokosowe
  • Krok 1/8

    Wymieszaj mąkę orkiszową, mąkę kokosową, proszek do pieczenia, mąkę sojową i wanilię.

  • Krok 2/8

    Dodaj napój kokosowy i syrop z agawy.

  • Krok 3/8

    Odstawić ciasto na około 10 minut.

  • Krok 4/8

    Nasmaruj patelnię olejem kokosowym i umieść na niej 1 łyżkę ciasta na naleśnik.

  • Krok 5/8

    Podgrzej puree z nerkowców, aby stało się bardziej płynne, a tym samym łatwiejsze do rozprowadzenia.

  • Krok 6/8

    Rozsyp starty kokos na talerzu.

  • Krok 7/8

    Najpierw zanurz brzegi gotowych naleśników w puree z nerkowców, a następnie udekoruj płatkami kokosowymi.

  • Krok 8/8

    Ułóż wszystkie kokosowe naleśniki jeden na drugim i udekoruj jagodami, pozostałym puree z nerkowców i wiórkami kokosowymi.

Co inni mówią o Naleśniki Kokos

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka