🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Migdałowe kulki makowe z bobem tonka Automatisch übersetzt

Łatwy 21 grudnia 2020
Czas przygotowania:
15 Min.

Te małe wegańskie kulki przypominają marcepan ze względu na mieszankę daktyli i migdałów.

80 g biała pasta migdałowa
100 g Mohn
50 g mielone białe migdały
80 g biała pasta migdałowa
140 g miękkie daty
80 g biała pasta migdałowa
1 szt. Fasola tonka
1 Prise Sól
0,5 Tsp. Kardamon
1 tbsp. Olej kokosowy
  • Krok 1/5

    Zmiel mak w blenderze na kruchą pastę.

  • Krok 2/5

    Wymieszaj wszystkie składniki w blenderze lub robocie kuchennym na jednolitą pastę.

  • Krok 3/5

    W razie potrzeby dodaj łyżkę roztopionego oleju kokosowego.

  • Krok 4/5

    Uformuj dłońmi 20-24 małych kulek energetycznych.

  • Krok 5/5

    Opcjonalnie obtoczyć kulki w mielonych migdałach lub maku.

Co inni mówią o Migdałowe kulki makowe z bobem tonka

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka