🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Marcepanowy mus makowy Automatisch übersetzt

Łatwy 2 czerwca 2021
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas pieczenia/odpoczynku:
2 godz.

Dla wegańskich smakoszy: deser z kremem marcepanowym z makiem.

50 g Mohn
150 g Marcepan bez dodatku cukru
1 Tsp. Agar Agar
350 g Napój owsiany
3 tbsp. Erytrytol
200 g Wegańska bita śmietana
  • Krok 1/2

    Doprowadź napój owsiany z marcepanem i agarem do wrzenia, aż wszystko się rozpuści. Gotować na wolnym ogniu przez 1-2 minuty, a następnie ostudzić do letniej temperatury.

  • Krok 2/2

    Dodać bitą śmietanę, przelać do miseczek i wstawić do lodówki na 1-2 godziny do zastygnięcia.

Co inni mówią o Marcepanowy mus makowy

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka