🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Granola jagodowa z białym puree migdałowym Automatisch übersetzt

Średni 10 listopada 2022
Czas przygotowania:
15 Min.
Czas przygotowania:
30 Min.

Przepyszny przepis na granolę z płatkami owsianymi, płatkami orkiszowymi, amarantusem, komosą ryżową, migdałami, pastą migdałową, nasionami chia, nasionami lnu, suszonymi jagodami, miodem kwiatowym, olejem kokosowym i kroplami czekolady.

  • Krok 1/6

    Zważ wszystkie składniki i umieść je w misce. Na końcu dodaj borówki i czekoladowe dropsy (nie piecz z nimi). Wszystko dobrze wymieszaj drewnianą łyżką. Będziesz potrzebował trochę cierpliwości, aż miód kwiatowy, pasta migdałowa i olej kokosowy połączą się ze wszystkimi składnikami.

  • Krok 2/6

    Rozgrzej piekarnik do 180 stopni.

  • Krok 3/6

    Umieść granolę na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i równomiernie rozprowadź.

  • Krok 4/6

    Granola jest teraz pieczona w trzech partiach. Każdy proces pieczenia trwa około 10-12 minut.

  • Krok 5/6

    Po każdym procesie pieczenia należy odpowiednio rozwałkować granolę drewnianą łyżką, aby nie było grudek. Upewnij się, że podczas trzeciego procesu pieczenia granola nie stanie się zbyt ciemna, w przeciwnym razie może mieć zbyt gorzki smak.

  • Krok 6/6

    Gdy granola ostygnie, dodaj czekoladowe dropsy i borówki. Następnie możesz przełożyć granolę do zakręcanych słoików.

Co inni mówią o Granola jagodowa z białym puree migdałowym

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka