Organiczna quinoa ekspandowana 600 g
34,00 zł*
Ceny z VAT plus koszty wysyłki
Natychmiast dostępny, czas dostawy 3-5 dni
Kup teraz: Organiczna quinoa ekspandowana 600 g
Popcorn Inków: lekka, chrupiąca i pożywna quinoa jest naprawdę uniwersalnym produktem. Świetnie smakuje, zawiera dużo białka i jest całkowicie bezglutenowa. To doskonałe źródło energii, Dlatego nie powinno go zabraknąć w codziennej porcji musli.Dlatego nie powinno go zabraknąć w codziennej porcji musli. Nie na darmo quinoa była podstawowym pożywieniem peruwiańskich wojowników.
Quinoa ekspanduje pod wpływem ciśnienia i ciepła. W ten sposób powstaje lekkie, puszyste ziarno - doskonałe uzupełnienie diety. Równie dobrze smakuje w musli, a także w ciastach, z jogurtem, czy jako dodatek do sałatki.
Średnie wartości odżywcze | w 100 g g |
---|---|
Wartość energetyczna (w kj/kcal) | 1561 / 369 |
Tłuszcz | 4.1 g |
w tym kwasy nasycone | 0.5 g |
Węglowodany | 71 g |
w tym cukry | 1.7 g |
Błonnik pokarmowy | 5.9 g |
Białko | 9.1 g |
Salz | 0.01 g |
Numer produktu: | QUI_011 |
---|---|
Pochodzenie | Peru, Boliwia, Ecuador |
Pochodzenie (przetwarzanie) | Polska |
Pochodzenie organiczne | Rolnictwo spoza UE |
Zawartość | 0.6 kg |
Producent | KoRo |
EAN/GTIN | 4260335838662 |
Karta katalogowa | Specyfikacja |
Organ kontroli ekologicznej & pochodzenie ekologiczne |
|
Śladowe ilości | Objaśnienie oznaczenia śladowych ilości |
Dostawa | Czas dostawy |
Firma |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Przechowywanie | Zalecamy przechowywanie w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła. |
Składniki | 100 % quinoa ekspandowana* *z upraw ekologicznych |
Zanieczyszczenia krzyżowe | Produkt może zawierać śladowe ilości GLUTENU. |
Data przydatności do spożycia | 30.05.2023 |
Opis handlowy | Organiczna quinoa ekspandowana |
Prasa i dystrybutorzy | Pobierz zdjęcia |

Miseczka acai
Açai Bowl - osłodzi Twój dzień w wyjątkowo zdrowy sposób!

Quinoa Porridge mit Cashew
Owsianka quinoa z nerkowcami - zupełnie inny sposób na śniadaniową ucztę!

Smoothie Bowl z solonych orzeszków ziemnych
Idealny posiłek po uprawianiu sportu: owocowo-orzechowa miseczka z dużą ilością białka.
Varieties & Origin

Nowadays, white quinoa is the most common variety. Thanks to its gentle nutty taste, this grain can be combined with both savoury and sweet dishes.
Kraj | Tony |
---|---|
Bolivien | 71000 |
Peru | 86000 |
Ecuador | 2100 |
Chile | 1100 |
Deutschland | 7000 |
In 2018, more than 250,000 tons of quinoa were produced worldwide, and the market for quinoa is constantly growing. 95% of global production comes from Bolivia, Peru and Ecuador. The quinoa grain originates from the Andes, and it was a staple food of the Incas. Quinoa belongs to the Amaranthaceae family and is therefore gluten-free. Moreover, this pseudo grain is rich in protein, as well as unsaturated fatty acids and minerals.
Produkcja
Oto jak cena zmieniała się w czasie
Wszystkie informacje bez gwarancji!
Zaloguj się
Bardzo smaczne.
Super smak.
Bajecznie!!!
Doskonała jakość, pachnie i smakuje wspaniale, bardzo dobry stosunek jakości do ceny.Gorąco polecam
Doskonały stosunek jakości do ceny
Już kiedyś zamawiałem, ta sproszkowana Quinoa jest doskonała i ma bardzo kuszącą cenę! Idealny dodatek do mojej porannej mieszanki płatków śniadaniowych, a także do jogurtu.
Smakuje bardzo dobrze....
W sam raz do mojego jogurtu lub twarogu. Smakuje bardzo dobrze.....
Jako składnik moich porannych płatków śniadaniowych, organiczna komosa ryżowa jest niezastąpiona.
Jakość jest bardzo dobra.
-
-
Cena wydajność pasuje
Cena wydajność pasuje
-
-
Lecker und gesund
Für Pancakes, Müsli, Joghurt und Co, aber auch zum Backen, einfach universell einsetzbar.