🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Wegańskie brownies z czerwonej fasoli Automatisch übersetzt

Łatwy 8 lutego 2021
Czas przygotowania:
15 Min.
Czas przygotowania:
35 Min.

Słodkie brownies z czerwonej fasoli w międzyczasie.

200 g Czerwona fasola
2 tbsp. Siemię lniane
150 g Mąka
60 g Kakao do pieczenia
150 ml Gorąca woda
1 Tsp. Proszek do pieczenia
40 g Miąższ jabłkowy
80 ml Mleko roślinne
150 g Cukier
0 Tsp. Soda oczyszczona
40 g Margaryna (stopiona)
40 g Krople czekolady
1 Prise(n) Sól
1 Prise(n) Ekstrakt waniliowy
  • Krok 1/7

    Zmiksuj fasolę z mlekiem roślinnym w blenderze.

  • Krok 2/7

    Aby przygotować jajko z siemienia lnianego, zalej siemię lniane gorącą wodą, wymieszaj i odstaw na chwilę.

  • Krok 3/7

    Wymieszaj mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sól i cukier.

  • Krok 4/7

    Dodaj margarynę, pulpę jabłkową, siemię lniane, jajko i mieszankę fasoli i wymieszaj (aż wszystko będzie dobrze wymieszane, ale nie za długo).

  • Krok 5/7

    Dodać kilka kropel czekoladowych.

  • Krok 6/7

    Ciasto przelać do formy (u mnie 20×20 cm) i posypać resztą czekolady.

  • Krok 7/7

    Piec w temperaturze 175°C góra/dół przez około 35 minut.

Co inni mówią o Wegańskie brownies z czerwonej fasoli

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka