🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Tofu-Red-Bowl Automatisch übersetzt

Łatwy 24 lutego 2021
Czas przygotowania:
15 Min.
Czas przygotowania:
15 Min.

Ta wegańska miska zawiera pyszny sos balsamiczny i jest przyozdobiona orzeszkami piniowymi.

200 g Czerwone tofu
1 cup(s) Bulgur
50 g Oliven
150 g Suszone pomidory
1 handful Orzeszki piniowe (prażone)
2 Kolce pomidorów koktajlowych
1 bunch Rukola
2 tbsp. Balsamico-Essig
1 handful Bazylia
2 tbsp. Oliwa z oliwek
3 tbsp. Kremy balsamiczne
1 Prise(n) Sól
1 Prise(n) Pieprz
  • Krok 1/7

    Pokrój tofu rosso w paski i usmaż na patelni.

  • Krok 2/7

    Ugotuj bulgur w bulionie warzywnym.

  • Krok 3/7

    Umyć świeże warzywa.

  • Krok 4/7

    Upraż orzeszki piniowe na suchej patelni na złoty kolor.

  • Krok 5/7

    Ułóż bulgur na środku głębokiego talerza i ułóż wokół niego pozostałe składniki.

  • Krok 6/7

    Wymieszaj oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i grubo posiekaną świeżą bazylię w dressing i polej miskę.

  • Krok 7/7

    Udekorować kremem balsamicznym i listkami bazylii.

Co inni mówią o Tofu-Red-Bowl

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka