🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Naleśniki gryczane Automatisch übersetzt

Łatwy 27 lipca 2019
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas przygotowania:
10 Min.

Płatki gryczane nadają naleśnikom mocno orzechowy smak, ale można je również przygotować z płatkami owsianymi.

130 ml Mleko lub napój roślinny
80 g Płatki gryczane
2 tbsp. Cukier z kwiatu kokosa
1 tbsp. Proszek malinowy
2 tbsp. Masło orzechowe
1 Tsp. neutralny olej
1 Tsp. Dunaliella Salina Pulver
0 to taste Quinoa, gepufft
0 to taste Wiórki kokosowe
1 tbsp. Olej kokosowy
0 to taste Jagody
  • Krok 1/7

    Najpierw umieść płatki gryczane w blenderze i zmiel na mąkę.

  • Krok 2/7

    Następnie wymieszaj mąkę gryczaną, mleko, cukier kokosowy i Dunaliella Salina (dla pomarańczowego koloru).

  • Krok 3/7

    Rozgrzej olej kokosowy na średnim ogniu na płytkiej patelni.

  • Krok 4/7

    Dodaj 1 do 2 łyżek ciasta na naleśnik na patelnię. Obrócić po około 1 minucie.

  • Krok 5/7

    Gotowe naleśniki ułożyć w stos.

  • Krok 6/7

    Wymieszaj masło orzechowe, proszek malinowy i olej, aby uzyskać sos i polej nim stos.

  • Krok 7/7

    Udekorować jagodami, komosą ryżową i wiórkami kokosowymi.

Co inni mówią o Naleśniki gryczane

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka