🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Krem tiramisu w słoiku Automatisch übersetzt

Średni 2 marca 2019
Czas przygotowania:
30 Min.
Czas pieczenia/odpoczynku:
15 Min.

Uwaga weganie! Dzięki jedwabistemu tofu zamiast mascarpone, ten przepis jest odpowiedni dla Ciebie, a wszyscy inni otrzymają wartość swoich pieniędzy pod względem smaku. Czekoladowe dropsy, nibsy kakaowe i czekoladowe chrupki proteinowe dodają czekoladowej nuty, która dobrze współgra z espresso. Ponieważ przepis również dobrze wygląda, krem tiramisu w słoiku będzie dobrym prezentem na następne przyjęcie.

260 g Silken tofu
30 g Cukier z kwiatu kokosa
30 ml Espresso
1 handful Wiórki kokosowe
20 Stk. Schoko Protein Crunchies
3 tbsp. Krople czekolady
1 handful Maliny
1 handful Komosa ryżowa
  • Krok 1/5

    Rozpuść czekoladowe kropelki w kąpieli wodnej i rozprowadź płynną czekoladę wokół krawędzi szklanki za pomocą łyżki. Pozostawić do schłodzenia w lodówce na około 15 minut.

  • Krok 2/5

    W międzyczasie zmiksuj silken tofu, cukier kokosowy i espresso w mikserze na kremową masę.

  • Krok 3/5

    Wypełnij połowę każdej szklanki kremem. Następnie umieść ok. 5 czekoladowych chrupek proteinowych w każdej szklance na wierzchu kremu i napełnij obie szklanki pozostałym kremem.

  • Krok 4/5

    Na koniec udekoruj każdą szklankę około 5 czekoladowymi chrupkami proteinowymi, kilkoma malinami, wiórkami kokosowymi i dmuchaną komosą ryżową.

  • Krok 5/5

    Umieść słoiki w lodówce, aż będą gotowe do spożycia.

Co inni mówią o Krem tiramisu w słoiku

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka