🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Kasza manna z orzechami makadamia i wanilią Automatisch übersetzt

Łatwy 22 grudnia 2023
Czas przygotowania:
5 Min.
Czas przygotowania:
15 Min.

Czy kasza manna kojarzy Ci się z dzieciństwem? Być może Twoim ulubionym posiłkiem u babci była ta kremowa kaszka, która świetnie smakuje z każdą polewą. Niezależnie od tego, czy była to miłość, z jaką danie było przygotowywane, czy też wyjątkowe składniki, które znają tylko babcie tego świata, kasza manna po prostu zawsze smakowała dobrze! Aby dać Ci chwilę przyjemności i wspomnień, przygotowaliśmy szybki i łatwy przepis na kremową waniliową kaszkę manną z makadamią. Smacznego!

50 g Kasza manna orkiszowa
1 tbsp. Krem waniliowy w proszku
0,5 Tsp. Wanilia
350 ml Napój makadamia lub owsiany
0 to taste syrop z agawy
80 g Mrożone maliny
0,5 Tsp. Mączka chleba świętojańskiego
1 handful Macadamiakerne
0 some Woda
  • Krok 1/7

    Najpierw zagotuj napój owsiany na patelni.

  • Krok 2/7

    Następnie wymieszaj kaszę orkiszową z proszkiem budyniowym i wanilią. Stopniowo mieszaj mieszaninę z napojem owsianym.

  • Krok 3/7

    Następnie zmniejsz ogień i gotuj owsiankę przez kolejne 5 minut, ciągle mieszając. Może być konieczne dodanie nieco więcej napoju owsianego.

  • Krok 4/7

    Całość posłodzić syropem z agawy.

  • Krok 5/7

    Następnie podgrzej zamrożone maliny z odrobiną wody na patelni.

  • Krok 6/7

    Teraz można dodać mączkę chleba świętojańskiego i pozostawić do zgęstnienia do pożądanej konsystencji.

  • Krok 7/7

    Na koniec wlej kaszę manną do miski i udekoruj sosem jagodowym i nasionami makadamia. Smacznego!

Co inni mówią o Kasza manna z orzechami makadamia i wanilią

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka