🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Chleb dyniowo-bananowy Automatisch übersetzt

Łatwy 8 listopada 2021
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas przygotowania:
50 Min.

Dodaj szczyptę dyni do swojego klasycznego chlebka bananowego!

60 g Białko w proszku waniliowe (wegańskie)
300 g Puree z dyni
100 g Mąka pełnoziarnista
80 g drobna mąka
3 szt. duże dojrzałe banany
1 Tsp. Wanilia w proszku
2 Tsp. Cynamon
1 Prise Imbir w proszku
1 Prise Goździk w proszku
1 sachet Proszek do pieczenia
5 tbsp. Syrop daktylowy lub syrop z agawy
1 as necessary Orzechy włoskie
1 as necessary Krople czekolady
  • Krok 1/5

    Rozgrzej piekarnik do 160 stopni.

  • Krok 2/5

    Zmiksuj banany w blenderze.

  • Krok 3/5

    Dodaj pozostałe składniki, dobrze wymieszaj i przelej do naczynia do pieczenia.

  • Krok 4/5

    Udekorować bananem i kropelkami czekolady lub orzechami włoskimi według uznania.

  • Krok 5/5

    Piec w temperaturze 160 stopni przez około 50 minut.

Co inni mówią o Chleb dyniowo-bananowy

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka