🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Zupa dyniowa Hokkaido Automatisch übersetzt

Łatwy 5 grudnia 2019
Czas przygotowania:
30 Min.
Czas przygotowania:
20 Min.

Ta zupa ziemniaczana hokaido to idealny sposób na powitanie jesieni.

300 g Hokkaido-Kürbis
100 g Ziemniaki
1 clove Czosnek
30 g Masło
100 g Lekkie kremy
400 ml Woda
0,5 Tsp. Mieszanka ziołowa
2 Tsp. Bulion warzywny
1 Tsp. Sól
0,5 Tsp. Wędzona papryka w proszku
  • Krok 1/9

    Obierz ząbki czosnku i posiekaj na drobne kawałki.

  • Krok 2/9

    Obierz ziemniaki i usuń pestki z dyni.

  • Krok 3/9

    Pokrój ziemniaki i dynię na kawałki.

  • Krok 4/9

    Umieść ziemniaki i dynię w dużym rondlu z masłem i smaż na średnim ogniu przez około 5 minut.

  • Krok 5/9

    Wymieszać 400 ml bulionu i dodać do garnka.

  • Krok 6/9

    Przykryć pokrywką i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.

  • Krok 7/9

    Dodaj sól, paprykę w proszku i mieszankę ziół, a także crème légère.

  • Krok 8/9

    Zmiksuj zupę w garnku za pomocą blendera do pożądanej konsystencji.

  • Krok 9/9

    Udekoruj zupę szczypiorkiem lub podobnymi dodatkami.

Co inni mówią o Zupa dyniowa Hokkaido

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka