🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Wegańskie warzywne chili Automatisch übersetzt

Łatwy 1 czerwca 2021
Czas przygotowania:
30 Min.
Czas przygotowania:
25 Min.

Wegańskie sojowe stir-fry z papryką, marchewką i selerem naciowym

125 g Mieszanka sojowa
4 Stangen Seler
1 szt. Ząbek czosnku
1 szt. Czerwona papryka
1 szt. Cebula
1 cans Ale
2 szt. Duże marchewki
1 cans Fasola kidney
1 cans Pokrojone pomidory
2 tbsp. Pulpa pomidorowa
1 Tsp. Słodka papryka
1 handful Liofilizowane pomidory
0,5 Tsp. Oregano
1 handful Bazylia
1 Tsp. płatki chili
1 Tsp. Papryka różana na gorąco
1 Tsp. Pieprz
1 Tsp. Sól
1 handful Petersilie
375 ml Bulion warzywny
  • Krok 1/5

    Zagotuj kotlety sojowe w bulionie warzywnym i odstaw na 10 minut, a następnie odcedź.

  • Krok 2/5

    Obrać i pokroić w drobną kostkę cebulę i czosnek, podsmażyć wszystko w dużym garnku, następnie dodać kotlety sojowe, dodać 1 łyżkę koncentratu pomidorowego i podsmażyć.

  • Krok 3/5

    Dodaj paprykę, marchewkę i seler i smaż przez około 3 minuty.

  • Krok 4/5

    Dodaj pokrojone pomidory i mniej więcej taką samą ilość wody, dodaj wszystkie przyprawy, zioła i 1 łyżkę koncentratu pomidorowego i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut.

  • Krok 5/5

    Sprawdź, czy warzywa osiągnęły pożądany stopień wysmażenia i dodaj liofilizowane pomidory, kukurydzę i fasolę. Doprawić ziołami i podawać.

Co inni mówią o Wegańskie warzywne chili

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka