🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Wegańskie panini z tuńczyka Automatisch übersetzt

Łatwy 22 listopada 2023
Czas przygotowania:
30 Min.
Czas przygotowania:
20 Min.

Wegański tuńczyk? O tak, co za połów! Nasz wegański mielony tuńczyk może zrobić wszystko, co może zrobić tuńczyk i świetnie smakuje na chrupiącym podpłomyku. Na co więc czekasz? Cała naprzód dla naszych wegańskich panini z tuńczykiem!

1 Pck. Wegański mielony tuńczyk
2 Mini płaskie chlebki lub focaccias
100 g Serek śmietankowy
4 marynowane suszone pomidory, pokrojone w paski
2 handful Rukola
1 mała czerwona cebula
1 Tsp. Posiekane kapary (opcjonalnie)
1 some Olej do pokrycia kratki kontaktowej
  • Krok 1/4

    Przygotuj wegańskiego mielonego tuńczyka zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

  • Krok 2/4

    Posmaruj spód podpłomyka serkiem śmietankowym. Następnie nałóż wegańskiego mielonego tuńczyka i równomiernie rozłóż posiekane suszone pomidory. Opcjonalnie, chleb można również posmarować kaparami.

  • Krok 3/4

    Na koniec ułóż krążki cebuli na kanapkach i przykryj wierzch każdej z nich.

  • Krok 4/4

    Rozgrzej grill kontaktowy i posmaruj go cienko olejem. Umieścić płaskie placki z nadzieniem na grillu, zamknąć i smażyć przez ok. 2-3 minuty. Zdejmij górną część i rozłóż rukolę na ciepłych panini, a następnie zamknij i ciesz się smakiem.

Co inni mówią o Wegańskie panini z tuńczyka

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka