🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Wegańskie muffinki z orzechami laskowymi Automatisch übersetzt

Łatwy 22 stycznia 2021
Czas przygotowania:
15 Min.
Czas przygotowania:
30 Min.

Czas na muffinki! Spróbuj tych pysznych wegańskich babeczek z orzechami laskowymi i cukinią.

110 g Erytrytol
20 g Mielone siemię lniane
100 g Cukinia
200 g Mąka orkiszowa
35 ml Woda
1 Prise Sól
225 ml Napój roślinny
20 g Kakao do pieczenia
10 g Orzechy laskowe
2 Tsp. Proszek do pieczenia
  • Krok 1/5

    Rozgrzej piekarnik do 180 stopni w trybie konwekcyjnym.

  • Krok 2/5

    Namocz nasiona lnu w wodzie przez 10 minut.

  • Krok 3/5

    Następnie zetrzyj cukinię na tarce i wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem orzechów laskowych.

  • Krok 4/5

    Wlej ciasto do silikonowych foremek i posyp posiekanymi orzechami laskowymi.

  • Krok 5/5

    Piec w piekarniku przez 30 minut.

Co inni mówią o Wegańskie muffinki z orzechami laskowymi

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka