🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Wegańska miska tiramisu z jagodami Automatisch übersetzt

Łatwy 21 września 2021
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas pieczenia/odpoczynku:
10 Min.

Niezależnie od tego, czy chodzi o śniadanie, deser czy przekąskę, tiramisu słusznie jest jednym z najpopularniejszych deserów. Dla jego fanów, wegan i miłośników jagód, ten przepis stanowi nowe spojrzenie na klasykę z Włoch i zachwyca każdy kubek smakowy. Jest to również bardzo proste - więc przygotuj kawę z wyprzedzeniem i zacznij!

50 g Suchar razowy
2 tbsp. syrop z agawy
200 g Jogurt sojowy
50 g Alternatywa dla serka śmietankowego
1 Tsp. Łuski psyllium
0 as necessary Kawa (gotowana)
75 g Jagody
0 as necessary Czekolada lub herbatniki
0 as necessary Jagody
  • Krok 1/4

    Pokruszyć suchary do miski i zalać zaparzoną kawą. Następnie pozostawić do namoczenia.

  • Krok 2/4

    Umieść pozostałe składniki w blenderze i miksuj do uzyskania kremowej konsystencji.

  • Krok 3/4

    Nasączone sucharki przykryć kremem i udekorować jagodami, czekoladą lub innymi ulubionymi dodatkami.

  • Krok 4/4

    Możesz cieszyć się tiramisu natychmiast lub schłodzić je w lodówce przez kilka godzin.

Co inni mówią o Wegańska miska tiramisu z jagodami

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka