🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Surowe ciasto z mango Automatisch übersetzt

Łatwy 12 lutego 2018
Czas przygotowania:
20 Min.

Tropikalne mango jest jednym z ulubionych owoców innych niż rodzime. Dzięki temu przepisowi możesz wspólnie cieszyć się pysznym smakiem mango.

  • Krok 1/8

    Aby przygotować ciasto, drobno zmiel mąkę kokosową i płatki owsiane w blenderze.

  • Krok 2/8

    Dodaj szczyptę soli, cukier kokosowy, olej kokosowy, mleko kokosowe i odrobinę wody i dokładnie wymieszaj wszystkie składniki na jednolite ciasto.

  • Krok 3/8

    Wlać ciasto do formy do pieczenia. Uwaga: konsystencja jest raczej sucha, więc dobrze wciśnij masę do formy.

  • Krok 4/8

    Schłodzić bazę.

  • Krok 5/8

    Aby przygotować krem, zmiksuj nerkowce, suszone mango, mleko kokosowe, cukier kokosowy, olej kokosowy i sól w blenderze.

  • Krok 6/8

    Rozprowadź krem na spodzie.

  • Krok 7/8

    Posyp wiórkami kokosowymi i suszonym mango.

  • Krok 8/8

    Przed podaniem ponownie schłodzić ciasto z mango w lodówce.

Co inni mówią o Surowe ciasto z mango

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka