🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Sałatka z soczewicy i komosy ryżowej Automatisch übersetzt

Łatwy 23 czerwca 2021
Czas przygotowania:
30 Min.

Idealna na głód między posiłkami: Sałatka z soczewicy i komosy ryżowej z marchewką, ogórkiem, dymką i rzodkiewką.

100 g Obiektywy
150 g Quinoa
1 szt. Cebula dymka
100 g Ciecierzyca
0,5 szt. Cytryna
1 szt. Gurke
1 szt. Marchew
2 tbsp. syrop z agawy
0 as necessary Sól
20 g Tahini
2 Stk. Rzodkiewka
1 handful Mieszanka sałat
4 tbsp. Ocet z białego wina
0 as necessary Pieprz
0 to taste płatki chili
  • Krok 1/5

    Ugotuj soczewicę i komosę ryżową zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.

  • Krok 2/5

    Pokrój marchewkę, ogórka, dymkę i rzodkiewkę na małe kawałki.

  • Krok 3/5

    Wycisnąć cytrynę i wymieszać z tahini, syropem z agawy i odrobiną wody. Doprawić solą, pieprzem i płatkami chili.

  • Krok 4/5

    Wymieszaj wszystkie składniki oprócz sałaty i dodaj ocet z białego wina.

  • Krok 5/5

    Ułóż gotową sałatkę z soczewicy i komosy ryżowej na sałacie.

Co inni mówią o Sałatka z soczewicy i komosy ryżowej

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka