🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Sałatka z makaronem soba i chrupiącym tofu Automatisch übersetzt

Średni 4 maja 2019
Czas przygotowania:
20 Min.
Czas przygotowania:
15 Min.

Jeśli masz ochotę na azjatycką kuchnię w domu, wypróbuj tę kolorową patelnię do makaronu.

1 Cebula dymka
100 g Tofu
1 szt. Rotkohl
80 g Sobanudeln
1 Marchewka
1 Papryka
1 Tsp. Tamari
1 tbsp. Sok z limonki
1 tbsp. Masło orzechowe
1 Tsp. Ocet ryżowy
0,5 Tsp. Imbir mielony
1 Tsp. Syrop klonowy
1 Tsp. Olej sezamowy
0,5 Tsp. Czosnek w proszku
0,5 Tsp. Pasta miso
2 tbsp. Woda
1 handful Orzeszki ziemne
1 Tsp. Sezam
1 handful Koriander
  • Krok 1/7

    Pokrój tofu w kostkę i piecz w piekarniku w temperaturze 200°C przez około 15 minut, aż będzie chrupiące, od czasu do czasu obracając.

  • Krok 2/7

    Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

  • Krok 3/7

    Pokrój warzywa na cienkie plasterki.

  • Krok 4/7

    Wymieszać składniki dressingu.

  • Krok 5/7

    Ugotowany makaron wymieszać z dressingiem, warzywami i upieczonym tofu.

  • Krok 6/7

    Posypać kolendrą, orzeszkami ziemnymi i sezamem.

  • Krok 7/7

    Sałatkę można podawać na ciepło lub pozostawić do ostygnięcia.

Co inni mówią o Sałatka z makaronem soba i chrupiącym tofu

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka