🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Sałatka z fasoli i kukurydzy Automatisch übersetzt

Łatwy 16 czerwca 2020
Czas przygotowania:
20 Min.

Ta kolorowa sałatka jest szybka w przygotowaniu i nadaje się na spontaniczny wieczór przy grillu, w formie bufetu lub jako szybka kolacja.

400 g Fasola kidney
200 g Ale
1 szt. czerwona cebula
0,5 Tsp. syrop z agawy
1 tbsp. Olej słonecznikowy
1 Tsp. Musztarda, średnio ostra
1 tbsp. Ocet jabłkowy
0,5 Tsp. mielony kminek
1 Tsp. Sól ziołowa
1 Prise Sól
1 Tsp. Pieprz
  • Krok 1/5

    Twój pyszny lunch i/lub kolacja są gotowe!

  • Krok 2/5

    Umieść fasolę i kukurydzę w durszlaku i dokładnie umyj. Odstawić durszlak na bok, aby odsączyć fasolę i kukurydzę.

  • Krok 3/5

    Pokrój cebulę na bardzo małe kawałki.

  • Krok 4/5

    Umieść wszystkie składniki dressingu w średniej misce i wymieszaj widelcem.

  • Krok 5/5

    Dodaj fasolę, kukurydzę i cebulę i wszystko dobrze wymieszaj. Jeśli chcesz, możesz dodać kilka świeżych ziół.

Co inni mówią o Sałatka z fasoli i kukurydzy

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka