🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Sałata jagnięca z cytrynowym winegretem Omega Automatisch übersetzt

Łatwy 7 kwietnia 2019
Czas przygotowania:
10 Min.

Zgodnie z wiosennymi trendami, przygotowaliśmy świeży, cytrynowy dressing do roszponki. Nasiona sezamu i orzeszki piniowe stanowią idealny dodatek orzechowy. Aby uzyskać zastrzyk kwasów tłuszczowych omega-3, wypróbuj nasz czysty olej z ryb morskich!

1 tbsp. Orzeszki piniowe
1 tbsp. Olej omega-3
1 tbsp. Sok z cytryny
40 g Roszponka warzywna
6 Pomidory koktajlowe
0 Tsp. Nasiona sezamu
0,5 Tsp. Włoskie zioła
1 tbsp. Essig
  • Krok 1/5

    Dobrze opłucz roszponkę i osusz.

  • Krok 2/5

    Upraż orzeszki piniowe na patelni na średnim ogniu.

  • Krok 3/5

    Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki.

  • Krok 4/5

    Następnie przygotuj winegret: W małej misce połącz olej omega-3, sok z cytryny, ocet, nasiona sezamu i zioła i dobrze wymieszaj.

  • Krok 5/5

    Ułóż roszponkę, pomidory i orzeszki piniowe na talerzu i polej je sosem. Podawać z sałatką.

Co inni mówią o Sałata jagnięca z cytrynowym winegretem Omega

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka