🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Różnorodność zimowych warzyw Automatisch übersetzt

Łatwy 30 grudnia 2018
Czas przygotowania:
15 Min.
Czas przygotowania:
15 Min.
Czas pieczenia/odpoczynku:
15 Min.

Staroświeckie jak moja dupa: gulasze powracają w wielkim stylu! Nasze zimowe gulasze warzywne to przepis, który rozgrzeje Cię w nadchodzących miesiącach.

1 cans Ciecierzyca
50 g Soczewica górska
1 cans odcedzone pomidory
1 Cukinia
70 g Ale
1 Prise Sól krystaliczna
1 Marchewka
1 Stk. Imbir
1 Tsp. Thymian
1 Ząbek czosnku
1 czerwona cebula
1 Prise Pieprz
1 tbsp. Pestki dyni
1 tbsp. Płatki drożdżowe
1 Tsp. Przyprawa paprykowa
  • Krok 1/4

    Ugotuj soczewicę zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

  • Krok 2/4

    Podgrzej cukinię, cebulę i marchewkę razem z odcedzonymi pomidorami w rondlu na średnim ogniu.

  • Krok 3/4

    Dodaj ciecierzycę, kukurydzę i soczewicę i dopraw pozostałymi przyprawami.

  • Krok 4/4

    Dusić przez niecałe 15 minut i posypać pestkami dyni i płatkami drożdżowymi.

Co inni mówią o Różnorodność zimowych warzyw

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka