🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Pudding owocowy z mango i malinami Automatisch übersetzt

Łatwy 13 sierpnia 2018
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas pieczenia/odpoczynku:
15 Min.

Pudding spełnienie marzeń! Dla każdego, kto chce pysznego deseru, który można podać w kilka minut, ten przepis jest właśnie tym. Przedstawiamy dwa różne puddingi owocowe, które są zarówno kremowe, jak i super świeże. Idealnie wpisują się w letni klimat i sprawiają, że chce się więcej. Przepis jest całkowicie wegański, ale miłośnicy niewegańskich deserów nie będą zawiedzeni.

0,5 tbsp. Słodzik
3 Tsp. Łuski psyllium
200 g Jogurt sojowy
250 g Silken tofu
100 g Mango
100 g Maliny
  • Krok 1/4

    W blenderze najpierw zmiksuj jogurt sojowy, jedwabiste tofu, łuski psyllium i wybrany słodzik. Odłóż połowę powstałego kremu do miski.

  • Krok 2/4

    Wymieszaj część mieszanki z mango, a drugą część z malinami.

  • Krok 3/4

    Przełóż puddingi owocowe do szklanek i umieść je w lodówce na 15 minut, aby łuski psyllium napęczniały.

  • Krok 4/4

    Opcjonalnie podawaj z puddingiem chia (napęczniałe nasiona chia z wodą), przecierem owocowym (szczególnie dobre są maliny, mango lub persymona) lub świeżymi owocami. Granola, kakao lub wiórki kokosowe są również bardzo dobrym dodatkiem.

Co inni mówią o Pudding owocowy z mango i malinami

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka