🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Proteintorte bez pieczenia Automatisch übersetzt

Łatwy 9 listopada 2020
Czas przygotowania:
30 Min.
Czas pieczenia/odpoczynku:
4 godz.

Idealne ciasto dla wszystkich guru fitnessu nie zajmujących się pieczeniem.

70 g Erytrytol
30 g orkisz dmuchany
8 leaf Żelatyna
20 g 85% czekolada
500 g Twaróg o niskiej zawartości tłuszczu
5 g orkisz dmuchany
25 g Miód
200 ml Woda
5 g 85% czekolada
  • Krok 1/8

    Umieść dmuchany orkisz i erytrytol na patelni i poczekaj, aż erytrytol się rozpuści.

  • Krok 2/8

    Rozpuść czekoladę.

  • Krok 3/8

    Wymieszaj orkisz z czekoladą i przelej do tortownicy o średnicy 18 cm.

  • Krok 4/8

    Umieść żelatynę w rondelku z 200 ml wody i pozostaw do napęcznienia na 10 minut.

  • Krok 5/8

    Lekko podgrzej żelatynę, aż się rozpuści.

  • Krok 6/8

    Dodaj twaróg, erytrytol i miód, a następnie rozprowadź masę twarogową na spodzie ciasta.

  • Krok 7/8

    Umieścić w lodówce na co najmniej 4 godziny.

  • Krok 8/8

    Rozłóż na cieście orkisz dmuchany i roztopioną czekoladę.

Co inni mówią o Proteintorte bez pieczenia

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka