🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Pistazien-Haferriegel Automatisch übersetzt

Łatwy 5 sierpnia 2020
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas przygotowania:
15 Min.

Jeśli zawsze chciałeś zrobić własne batoniki, wypróbuj ten przepis! Przy okazji, możesz zastąpić puree pistacjowe swoim ulubionym puree.

2 tbsp. Olej kokosowy
3 tbsp. Pistazienmus
2 tbsp. Daty
3 tbsp. Syrop klonowy
1 szt. Banane
180 g Płatki owsiane
  • Krok 1/7

    Rozgrzać piekarnik do temperatury 200°C góra-dół.

  • Krok 2/7

    Podgrzej olej kokosowy w małym rondelku, aż stanie się płynny.

  • Krok 3/7

    Rozgnieć banana i daktyle.

  • Krok 4/7

    Zmiel 6 łyżek płatków owsianych na mąkę owsianą w blenderze.

  • Krok 5/7

    Wymieszaj wszystkie składniki razem.

  • Krok 6/7

    Rozpłaszcz masę (ok. 1 cm) w małym naczyniu do pieczenia (ok. 20x20 cm) wyłożonym papierem do pieczenia.

  • Krok 7/7

    Piec w piekarniku przez 10-15 minut. Pozostawić do ostygnięcia i pokroić ok. 12 batonów. Przechowywać w lodówce przez dobry tydzień.

Co inni mówią o Pistazien-Haferriegel

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka