🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Pasta czekoladowa z daktylami Automatisch übersetzt

Łatwy 17 marca 2021
Czas przygotowania:
25 Min.

Twoje nowe czekoladowe smarowidło na poranek, całkowicie bez cukru przemysłowego i oleju.

  • Krok 1/4

    Prażyć orzechy laskowe w piekarniku w temperaturze 160°C przez około 10-15 minut.

  • Krok 2/4

    Podczas gdy orzechy prażą się i stygną, namocz daktyle w gorącej wodzie, aby ułatwić ich obróbkę.

  • Krok 3/4

    Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Dodaj odrobinę mleka roślinnego, aby uzyskać bardziej kremową konsystencję.

  • Krok 4/4

    Pastę najlepiej przechowywać w lodówce.

Co inni mówią o Pasta czekoladowa z daktylami

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka