🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Miska z tofu Automatisch übersetzt

Łatwy 19 kwietnia 2021
Czas przygotowania:
20 Min.

Ta sałatka wyrwie Cię z lunchowego marazmu dzięki jasnym kolorom i pysznym składnikom.

2 tbsp. Sos sojowy
200 g Tofu
0,5 Tsp. Öl
1 tbsp. syrop z agawy
1 szt. Ząbek czosnku
150 g Tomaten
250 g Sałata lodowa
100 g Quinoa
150 g Gurke
120 g Fasola kidney
2 szt. Cebula dymka
140 g Ale
1 Tsp. Sezam
  • Krok 1/3

    Pokrój tofu w kostkę i marynuj przez 2 godziny w 2 łyżkach sosu sojowego, 1 łyżce syropu z agawy i 2 ząbkach czosnku.

  • Krok 2/3

    Rozgrzać 1/2 łyżki oleju na patelni i usmażyć tofu na dużym ogniu. W międzyczasie ugotować komosę ryżową zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pokrój warzywa i ułóż je ładnie w misce. Na wierzchu ułożyć komosę ryżową i tofu.

  • Krok 3/3

    Aby przygotować sos, wymieszaj olej, syrop z agawy, sos sojowy i nasiona sezamu, a następnie polej nim miskę.

Co inni mówią o Miska z tofu

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka