🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Marchewki z piekarnika na hummusie Automatisch übersetzt

Łatwy 15 października 2020
Czas przygotowania:
5 Min.
Czas przygotowania:
25 Min.

Warzywa z piekarnika oblane pysznym hummusem i czarnym dressingiem tahini nie tylko pięknie wyglądają, ale też niesamowicie smakują.

400 g Ciecierzyca
1 Prise Sól
1 Prise Pieprz
1 Tsp. Kminek
2 tbsp. światło tahine
1 point of a knife Muskat
1 tbsp. Średnio ostra musztarda
2 tbsp. Płatki drożdżowe
1 szt. Cebula dymka
2 tbsp. Ocet jabłkowy
0,5 bunch Petersilie
2 tbsp. Czarne tahini
1 tbsp. Oliwa z oliwek
1 tbsp. Essig balsamiczny
1 tbsp. Woda
1 bunch Marchew
  • Krok 1/4

    Wymieszaj wszystkie składniki hummusu w blenderze do uzyskania kremowej konsystencji.

  • Krok 2/4

    Posmaruj marchewki olejem, solą i pieprzem i piecz w piekarniku w temperaturze 180ºC, aż będą ugotowane.

  • Krok 3/4

    Wymieszaj wszystkie składniki dressingu w misce.

  • Krok 4/4

    Ubierz wszystko ładnie i ciesz się.

Co inni mówią o Marchewki z piekarnika na hummusie

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka