🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Lody orzechowo-bananowe Automatisch übersetzt

Łatwy 22 sierpnia 2018
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas przygotowania:
8 Min.

Czy lato nie kończy się zbyt szybko? Wszystkie te wspaniałe letnie dni z długimi wieczorami i nie zapominając o pysznych lodach w międzyczasie. Dzięki temu przepisowi możesz sprowadzić lato do domu raz, dwa, a nawet trzy razy - szybko i bez większego wysiłku! Przepis ten jest również pyszną alternatywą dla tradycyjnych lodów.

4 tbsp. Napój roślinny
3 Mrożone dojrzałe banany
15 g Wiórki kokosowe
1 Tsp. Cukier z kwiatu kokosa
35 g Wiórki kokosowe
15 g Mąka arachidowa
1 Tsp. syrop z agawy
3 Tsp. Olej kokosowy
0 to taste Świeże jagody
  • Krok 1/5

    Rozgrzej piekarnik do temperatury 180°C.

  • Krok 2/5

    Wymieszaj olej kokosowy z wiórkami kokosowymi i umieść na blasze do pieczenia. Należy je piec przez około 5-8 minut do uzyskania złotobrązowego koloru.

  • Krok 3/5

    Umieść zamrożone banany i mleko w blenderze. Dobrze zmiksować, aż powstaną kremowe i jednorodne lody.

  • Krok 4/5

    Dodaj pozostałe składniki i ponownie wymieszaj.

  • Krok 5/5

    Wlej lody do miski i udekoruj płatkami kokosowymi i świeżymi jagodami.

Co inni mówią o Lody orzechowo-bananowe

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka