🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Krem z daktyli i kasztanów Automatisch übersetzt

Łatwy 4 grudnia 2020
Czas przygotowania:
5 Min.

Daktyle i kasztany, czy to możliwe? I jak to działa! Na Twoim chlebie nie może zabraknąć tego słodkiego kremu.

  • Krok 1/3

    Zmiksuj kasztany z daktylami i syropem daktylowym w mikserze.

  • Krok 2/3

    Następnie dodaj wodę i mieszaj mieszaninę do uzyskania kremowej konsystencji.

  • Krok 3/3

    Przelej krem do słoika i przechowuj w lodówce. Krem będzie przechowywany przez około 2 tygodnie. Podawać ze świeżo upieczonym chlebem lub plackiem drożdżowym.

Co inni mówią o Krem z daktyli i kasztanów

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka