🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Granola migdałowo-cynamonowa Automatisch übersetzt

Łatwy 1 grudnia 2019
Czas przygotowania:
30 Min.

Czy to z mlekiem, czy jako dodatek do owsianki, ta granola sprawia, że każde śniadanie przyciąga wzrok.

150 g Płatki owsiane
1 tbsp. Cynamon
2 tbsp. Syrop klonowy
80 ml Woda
50 gram Mandeln
  • Krok 1/6

    Rozgrzać piekarnik do 180°C (grzanie górne i dolne).

  • Krok 2/6

    Posiekaj migdały na małe kawałki.

  • Krok 3/6

    Umieść wszystkie suche składniki w misce i dobrze wymieszaj.

  • Krok 4/6

    Wymieszać z syropem klonowym i wodą i ponownie spróbować, czy jest wystarczająco słodki.

  • Krok 5/6

    Umieść masę na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piecz przez około 30 minut, aż do uzyskania pożądanego stopnia zarumienienia.

  • Krok 6/6

    Gotową granolę pozostawić do ostygnięcia i przelać do słoika do przechowywania.

Co inni mówią o Granola migdałowo-cynamonowa

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka