🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Fasolka szparagowa z orzeszkami ziemnymi Automatisch übersetzt

Łatwy 22 października 2020
Czas przygotowania:
15 Min.

W zimnych porach roku ciepły garnek z fasolą jest przecież czymś dobrym.

125 g Ryż
1 Tsp. Öl
1 szt. Cebula
20 g Masło orzechowe
265 g Fasola kidney
4 szt. duże pomidory
1 tbsp. Pulpa pomidorowa
1 szt. Marchewka
1 bunch świeża pietruszka
15 g Orzeszki ziemne
1 Prise Pieprz
1 Prise Sól
  • Krok 1/5

    Przygotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

  • Krok 2/5

    Podsmaż cebulę na patelni. Po 3 minutach dodać drobno pokrojoną marchewkę i koncentrat pomidorowy i również podsmażyć.

  • Krok 3/5

    W międzyczasie pokrój pomidory w kostkę i odcedź fasolę.

  • Krok 4/5

    Dodaj fasolę, pomidory i puree z orzeszków ziemnych i dopraw solą i pieprzem.

  • Krok 5/5

    Podawać i posypać natką pietruszki i orzeszkami ziemnymi.

Co inni mówią o Fasolka szparagowa z orzeszkami ziemnymi

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka