🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Dip z fasoli szparagowej Automatisch übersetzt

Łatwy 13 kwietnia 2019
Czas przygotowania:
15 Min.
Czas przygotowania:
1:30 godz.

Ten dip z fasoli kidney jest szybki i łatwy w przygotowaniu, jeśli wcześniej namoczysz i ugotujesz fasolę kidney. Świetnie komponuje się z chipsami tortilla lub dowolnymi surowymi warzywami. W sam raz na następną imprezę, ponieważ przekąski są zawsze dobre! Sok z cytryny przechowuje się w lodówce przez kilka dni. Jest również pyszny jako smarowidło do kanapek.

200 gr suszona fasola kidney
2 tbsp. Sok z cytryny
1 Ząbek czosnku
1 tbsp. Oliwa z oliwek
2 Tsp. Sól krystaliczna
1 Tsp. Przyprawa paprykowa
1 Tsp. Cayennepfeffer
2 tbsp. Woda
2 Stängel świeża pietruszka
  • Krok 1/2

    Namocz fasolę w dużej ilości wody przez noc. Odlej wodę z moczenia i gotuj na wolnym ogniu w świeżej wodzie przez około 1,5 godziny.

  • Krok 2/2

    Umieść wszystkie składniki w blenderze i miksuj na najwyższym ustawieniu przez 1/2 minuty. W razie potrzeby zatrzymaj blender kilka razy i zepchnij dip z boków. Powtarzaj, aż uzyskasz naprawdę kremową mieszankę.

Co inni mówią o Dip z fasoli szparagowej

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka