🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Czekoladowe wafle cynamonowe Automatisch übersetzt

Łatwy 2 listopada 2019
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas przygotowania:
10 Min.

Dziś jest dzień gofra! Komu podarujesz drugiego gofra? Przy okazji, zrozumiemy, jeśli zatrzymasz oba dla siebie.

1 Tsp. Cynamon
2 tbsp. Kakao w proszku
1 Tsp. Kawa w proszku, orzechy laskowe
1 Tsp. Soda oczyszczona
10 Migdały czekoladowe z cynamonem
30 g Cukier z kwiatu kokosa
150 ml Napój Mandela
50 ml Woda
10 ml neutralny olej
0 as necessary Jagody
0 as necessary Syrop klonowy
0 as necessary Wiórki kokosowe
100 gram Dinkelvollkornmehl oder Teffmehl
  • Krok 1/5

    Rozgrzej gofrownicę z powłoką. W razie potrzeby posmaruj gofrownicę odrobiną oleju za pomocą pędzelka.

  • Krok 2/5

    W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki na ciasto. Przesiej mąkę i kakao do miski. Wymieszaj mieszaninę trzepaczką.

  • Krok 3/5

    Następnie wlej połowę ciasta do rozgrzanej gofrownicy i równomiernie rozprowadź.

  • Krok 4/5

    Pozostawić gofry do całkowitego upieczenia i ostrożnie poluzować widelcem.

  • Krok 5/5

    Powtórzyć proces dla drugiej połowy ciasta. Umieść gofry na talerzu i udekoruj dodatkami.

Co inni mówią o Czekoladowe wafle cynamonowe

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka