🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Ciasteczka czekoladowe Tahin Automatisch übersetzt

Łatwy 15 września 2018
Czas przygotowania:
15 Min.
Czas przygotowania:
13 Min.
Czas pieczenia/odpoczynku:
1 godz.

Uwaga fani tahini! Teraz pyszna pasta sezamowa jest również dostępna w formie ciasteczek.

120 g Tahini
110 g Olej kokosowy
165 g Mąka
160 g Cukier z kwiatu kokosa
55 g Napój Mandela
1 tbsp. Skrobia kukurydziana
200 g Krople czekolady
1 Tsp. Sól
1 Tsp. Proszek do pieczenia
1 Tsp. Soda oczyszczona
  • Krok 1/4

    Zmiksuj wszystkie mokre składniki blenderem do uzyskania gładkiej konsystencji.

  • Krok 2/4

    W osobnej misce wymieszaj wszystkie suche składniki, a następnie dodaj je do mieszanki oleju koksowego i tajinii.

  • Krok 3/4

    Dodać kawałki czekolady i wstawić ciasto do lodówki na ok. 1 godzinę.

  • Krok 4/4

    Uformować małe kulki i piec przez ok. 12-13 minut.

Co inni mówią o Ciasteczka czekoladowe Tahin

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka