🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Chrupiąca granola z tahini Automatisch übersetzt

Łatwy 22 października 2020
Czas przygotowania:
10 Min.
Czas przygotowania:
30 Min.

Oto przepis na pyszną granolę, która zapewni odpowiednią chrupkość o poranku.

  • Krok 1/6

    Rozgrzej piekarnik do 180°C.

  • Krok 2/6

    Wymieszaj wszystkie suche składniki granoli w dużej misce.

  • Krok 3/6

    Dodaj mokre składniki i dobrze wymieszaj.

  • Krok 4/6

    Umieść granolę na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piecz w piekarniku przez około 25-30 minut na złoty kolor.

  • Krok 5/6

    Następnie wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia i przelać do szczelnego słoika.

  • Krok 6/6

    Granola może być przechowywana przez kilka tygodni i smakuje szczególnie dobrze jako musli z jogurtem i owocami lub jako dodatek do wszechstronnych potraw.

Co inni mówią o Chrupiąca granola z tahini

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka