🚨Sklep internetowy KoRo Polska został zamknięty na stałe. Kontakt z obsługą klienta jest nadal możliwy za pośrednictwem formularza kontaktowego.🚨
(0)

Batony proteinowe z masłem orzechowym Automatisch übersetzt

Łatwy 6 czerwca 2018
Czas przygotowania:
15 Min.

Jedną z najsmaczniejszych kombinacji są orzeszki ziemne w połączeniu z czekoladą. Najlepszą rzeczą w tym przepisie jest to, że jest on całkowicie wolny od rafinowanego cukru, mąki pszennej i tłuszczów nasyconych. W zaledwie kilku krokach, batony te można przygotować w wersji wegańskiej i zgodnie z preferencjami (w tym celu zastąp miód syropem klonowym lub syropem z agawy).

  • Krok 1/4

    Wymieszaj płatki owsiane, mąkę migdałową, 100 g miodu i 100 g masła orzechowego w misce rękami i wyciśnij masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw formę do lodówki na krótki czas.

  • Krok 2/4

    Na drugą warstwę wymieszaj w misce chrupki sojowe, 200 g masła orzechowego i 100 g miodu, a następnie rozprowadź równomiernie na pierwszej warstwie.

  • Krok 3/4

    Ponownie umieść formę w chłodnym miejscu i rozpuść czekoladowe kropelki z olejem kokosowym na delikatnym ogniu.

  • Krok 4/4

    Rozłóż na drugiej warstwie i udekoruj batoniki orzechowe białą czekoladą, jagodami goji i nasionami chia.

Co inni mówią o Batony proteinowe z masłem orzechowym

0/5

0 Oceny


5 gwiazdek

4 gwiazdki

3 gwiazdki

2 gwiazdki

1 gwiazdka