
Składniki
- Mąka kokosowa: 20 g
- Płatki kokosowe: 10 g
- Płatkiowsiane: 20 g
- Płatki sojowe: 15 g
- Syrop daktylowy: 15 g
- Napój kokosowy: 55 ml
- Jogurt sojowy kokosowy: 500 g
- Mąka kokosowa: 60 g
- Mąka kukurydziana: 30 g
- Sproszkowany erytrytol: 55 g
- Cukier z kwiatu kokosowego: 20 g
- Płatki kokosowe: 15 g
- Płatki kokosowe: 25 g
- Syrop daktylowy: 10 g
- Napój kokosowy: 25 ml
- Jogurt sojowy kokosowy: 3 łyżki.
- Płatki kokosowe: 3 łyżki
- Domowe "Raffaello": 10 sztuk
Przygotowanie
Krok 1
Wyłóż małą formę do pieczenia ciastek okrągłym papierem do pieczenia i rozgrzej piekarnik do 160 stopni Celsjusza.
Krok 2
Na bazę należy dobrze zagnieść składniki, aby uzyskać ciasto, które łatwo się formuje.
Krok 3
Wyciśnij masę kruszonkową na płaski spód i piecz przez 20 minut w temperaturze 160 stopni.
Krok 4
Aby przygotować nadzienie kokosowe, wymieszaj 500 gr kokosowego jogurtu sojowego z mąką kokosową i mąką kukurydzianą, aż będzie gładkie i lekko puszyste.
Krok 5
Delikatnie wmieszaj cukier z kwiatu kokosowego, erytrytol i starty kokos. Następnie podziel masę równomiernie na dwie części.
Krok 6
Dobrze wymieszać składniki nadzienia.
Krok 7
Na lekko ostudzonym spodzie rozprowadź warstwę kremu kokosowego, następnie różowe nadzienie, a na koniec kolejną warstwę kremu kokosowego.
Krok 8
Piec przez 50 minut w temperaturze 160 stopni.
Krok 9
Pozostaw ciasto do ostygnięcia, a następnie obtocz je w płatkach kokosowych.