🔥Uwaga: W temperaturze powyżej 25°C nasze produkty czekoladowe mogą się topić🔥

Chrupiący mus migdałowy 6 x 500 g

202,00 zł*

67,33 zł* za 1 kilogram

Ceny z VAT plus koszty wysyłki

  • Kremowy mus z blanszowanych migdałów z prażonymi, chrupiącymi kawałkami migdałów
  • 100 % migdałów
  • Bez dodatków*
  • Źródło białka (19 g/100 g)
  • 6 x 500 g
Jakość: Chrupiący mus migdałowy 6 x 500 g
208,00 zł
204,00 zł
202,00 zł
Ilość: Chrupiący mus migdałowy 6 x 500 g
202,00 zł
35,00 zł
Rodzaj: Chrupiący mus migdałowy 6 x 500 g
90,00 zł
202,00 zł

Natychmiast dostępny, czas dostawy 3-5 dni

Kup teraz: Chrupiący mus migdałowy 6 x 500 g

Żaden sklep nie zaoferuje Ci produktów tak kremowych jak nasze, ale mimo to chcemy przedstawić Ci specjalny produkt, który oprócz sporej porcji kremowej konsystencji, da Ci również ten chrupiący akcent, który tak bardzo uwielbiasz. Nie, nie mówimy tu o naszym chrupiącym musie z orzechów ziemnych. Tym razem są to słodkie migdały, które zostały przetworzone na kremowy mus, doprawione małymi, prażonymi kawałkami migdałów. Kremowe i jednocześnie chrupiące - kup teraz 500 g musu migdałowego!

Jak stosować chrupiący mus migdałowy z KoRo

Kremy migdałowe nie są nowością w naszym asortymencie: nasz brązowy i biały mus z migdałów słusznie należą do bestsellerów KoRo. Chrupiący krem migdałowy również składa się w 100 % z migdałów, z których większość jest blanszowana i przetwarzana na kremowy mus, a mniejsza część jest drobno siekana i prażona przed dodaniem do słoika. Krem ten urozmaici Twoje śniadanie, czy to jako dodatkowy składnik musli, czy jako smarowidło na pieczywo; jest również doskonały do dodawania do sałatek. Jak już wspomnieliśmy, składa się w 100 % z migdałów, a więc jest źródłem błonnika i białka roślinnego.

Musy orzechowe KoRo - nie ma nic bardziej kremowego

Musy orzechowe zawsze należały do bestsellerów KoRo: mus z pistacjimus z orzechów laskowychmus z nerkowców i oczywiście nasz ulubiony mus z migdałów przekonują swoją kremową konsystencją i składem, ponieważ 100 % orzechów lub nasion trafia do słoika. Nie inaczej jest z naszym chrupiącym musem migdałowym, który przygotowaliśmy z migdałów bez skórki i dodaliśmy kawałki prażonych migdałów, aby nadać mu chrupkości - przekonaj się już teraz o konsystencji i nieodpartym smaku tego chrupiącego kremu migdałowego!

Kup chrupiący mus migdałowy

Dwie konsystencje w jednym produkcie: nasz chrupiący mus migdałowy zapewni Ci kremową konsystencję migdałów z chrupiącym akcentem, którego nie może zabraknąć przy Twoim śniadaniu. Zamów teraz nasz pyszny chrupiący mus migdałowy w wygodnym słoiczku o pojemności 500 g!


*Migdały naturalnie zawierają cukier.

Średnie wartości odżywcze w 100 g g
Wartość energetyczna (w kj/kcal) 2595 / 629
Tłuszcz 57 g
w tym kwasy nasycone 4.6 g
Węglowodany 3.7 g
w tym cukry 3.7 g
Błonnik pokarmowy 5.8 g
Białko 19 g
Sól 0 g
Numer produktu: MUS_119_T6
Pochodzenie Stany Zjednoczone, Australia, Chile, Włochy, Hiszpania, Portugalia, Pakistan, Afganistan
Pochodzenie (przetwarzanie) Niemcy
Zawartość 3 kg
Producent KoRo
EAN/GTIN 4260718299097
Karta katalogowa Specyfikacja
Śladowe ilości Objaśnienie oznaczenia śladowych ilości
Dostawa Czas dostawy
Firma KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Przechowywanie Zalecamy przechowywanie w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w lodówce. Wymieszać olej, który mógł się osadzić.
Składniki 85 % CAŁE MIGDAŁY, 15 % KAWAŁKI MIGDAŁÓW
Zanieczyszczenia krzyżowe Może zawierać śladowe ilości SOI, MLEKA (LAKTOZY), ORZECHÓW LASKOWYCH, NERKOWCÓW i PISTACJI.
Opis handlowy Pasta migdałowa z blanszowanych migdałów, z kawałkami
Pytania i odpowiedzi: Chrupiący mus migdałowy 6 x 500 g
Musy orzechowe od KoRo to absolutna kremowość. Szczególną cechą tego chrupiącego puree migdałowego są małe, prażone kawałki migdałów, które nadają kremowi migdałowemu pyszną chrupkość.
W przypadku białej pasty migdałowej migdały są blanszowane, tj. obierane, przed przetworzeniem. Z kolei pasta z brązowych migdałów zawiera nieobrane i prażone migdały.
Tak, to jest to. Krem migdałowy składa się w 100 % z migdałów.
Nasz krem migdałowy składa się wyłącznie z migdałów. Do słoika nie dodajemy dodatkowego cukru. Jednak migdały naturalnie zawierają cukier, więc przecier z orzechów nie jest bezcukrowy.
Trudno w to uwierzyć, ale migdały to tak naprawdę pestki owoców pestkowych, a zatem, ściśle rzecz biorąc, nie zaliczają się do orzechów. Niemniej jednak, podobnie jak orzechy ziemne, nerkowce i podobne, z radością witamy je w naszej ofercie przecierów orzechowych.
Masło migdałowe jest zwykle nieco grubsze niż pasta migdałowa, która charakteryzuje się kremową konsystencją.
Prosta odpowiedź: jak migdały. Ponieważ pasta migdałowa jest produkowana bez żadnych dodatków i składa się w 100 % z drobnych migdałów. Kawałki migdałów nadają puree wyjątkową chrupkość.
Nieotwarty słoik najlepiej przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu słoik należy umieścić bezpośrednio w lodówce. Jeśli na powierzchni osadza się olej, wystarczy krótko zamieszać puree przed spożyciem. Minimalny okres przydatności do spożycia w oryginalnym, nieotwartym słoiku wynosi 10 miesięcy.
Oczywiście można samodzielnie przygotować puree z orzechów, jeśli ma się w domu wydajny blender. Osiągnięcie odpowiedniej spójności nie jest jednak takie proste. Dlatego dobrze, że możesz zamówić online nasze chrupiące puree migdałowe.
Rozwój cen "Chrupiący mus migdałowy 6 x 500 g"

Oto jak cena zmieniała się w czasie

Wszystkie informacje bez gwarancji!

0/5

0 Oceny

Klienci kupili również